Missiles Attack

Verden af Missiles Attack er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Missiles Attack, et af vores bedste zombie spil-spil!

Det er tid igen på Spilo.dk, det er tid til at eliminere monstertruslen, når du spiller Missiles Attack og slipper af med alle de monstre, der dukker op i niveauet. Og fordi disse monstre er meget stærke, er det kun raketter, der kan ødelægge dem og give dig ro i sindet, at de aldrig mere vil genere dig. Men du er nødt til at sigte al den ildkraft, og for at gøre det skal du vælge, fra hvilken side af skærmen du vil affyre dine projektiler. Det lyder måske nemt, men når der begynder at dukke forhindringer op, som fungerer som skjolde mellem våbnene og zombierne, skal du tænke dig om to gange, før du affyrer.

Men du bør hilse den øgede udfordring velkommen, for med mere udfordring kan du forvente mere sjov, især når du har fundet ud af, hvordan du overvinder den aktuelle forhindring. De øjeblikke, hvor du ser raketterne flyve mod deres mål, kan være særligt spændende, når du ikke er sikker på, om de kan ramme monstrene eller ej. Det gælder især i de senere baner, hvor timingen bliver vigtigere, mens du skal vurdere korrekt, hvornår det er det bedste tidspunkt at skyde, så projektilerne ikke rammer nogen af stigerne. Og da hver bane har et pointsystem implementeret i den, vil du opleve dig selv jagte så mange stjerner som muligt.

Eliminer monstertruslen, når du spiller Missiles Attack på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap på enten venstre side af skærmen, hvis du vil have raketterne til at komme flyvende fra venstre, eller tryk på venstre museknap på højre side af skærmen, hvis du vil have dem til at komme fra højre. Hvis du er på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen på begge sider for at opnå samme funktionalitet.

Lignende spil:

Kan du lide Missiles Attack? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.