Lab Of The Living Dead

Verden af Lab Of The Living Dead er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Lab Of The Living Dead, et af vores bedste zombie spil-spil!

Når der er zombier overalt, er der kun én vej ud, og det er ved hjælp af ren viljestyrke og ved at bruge alle de våben, du har til rådighed. I Lab Of The Living Dead er du fanget i et laboratorium, hvor en dødbringende virus er sluppet ud, som har forvandlet alle omkring dig til ondskabsfulde zombier. I denne situation er du nødt til, selv om du i starten er lidt modvillig, at samle det nærmeste våben du kan finde, i dette tilfælde en økse, op og lave din egen flugtvej. Og selvom det kan betyde, at du må efterlade alle dine tidligere kolleger, er det alt for sent at redde dem.

For at slippe væk fra dette dødbringende laboratorium skal du gennemføre en masse missioner, og i hver af disse har du et mål, som du skal fuldføre. Selv om betingelserne for at vinde kan være forskellige, er der én ting, der forbliver den samme, og det er, at du skal eliminere zombier. Masser og masser af zombier. Og jo mere du spiller Lab Of The Living Dead, jo farligere bliver zombierne. Men det er ikke kun zombierne, der bliver farlige. Jo mere du kommer frem i de forskellige områder i laboratoriet, jo større bliver chancen for, at du kan finde alle mulige bedre våben, som du kan bruge mod disse frygtløse fjender. Så mens du i starten skal vente på, at zombierne kommer tæt på dig, og svinge din økse på det rigtige tidspunkt, vil du efter et stykke tid finde flere våben, som du kan bruge til nemt at aflive dine fjender på afstand.

Find din vej til frihed, når du spiller Lab Of The Living Dead på Spilo.dk og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Dette spil kan kun spilles ved at bruge et tastatur. Brug piletasterne til at bevæge dig til venstre eller højre. Tryk på den nedadgående piletast for at gribe våbnene fra jorden, og brug mellemrumstasten til at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Lab Of The Living Dead? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.