Zombie Head

Verden af Zombie Head er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Head, et af vores bedste zombie spil-spil!

Zombie Head er et interessant puslespil, hvor du skal sætte hovedet fast på zombiekroppen igen. Du opnår dette ved at fjerne alle de forhindringer, der er i din vej. Gennem en række forskellige niveauer, der hver især har deres egne unikke egenskaber, vil de helt sikkert give din egen hjerne en træning, når du forsøger at løse dem. Og prøv ikke at stille spørgsmålstegn ved, hvordan zombiehovedet er havnet på så mærkelige steder, det vil kun give dig ondt i hovedet.

Mens styringen af Zombie Head er ret enkel, vil udfordringen i spillet langsomt stige gennem hvert niveau, du formår at løse, og de senere niveauer er virkelig vanskelige, og du bliver nødt til at anvende alle de færdigheder, du har lært gennem spillet, for at gennemføre dem. Og mens du i andre zombiespil normalt skal løbe væk fra disse skræmmende væsner, er du i Zombie Head deres allierede, og du skal hjælpe dem. Dette gør, at spillet skiller sig lidt ud fra spil med et lignende tema. Her ønsker zombien ikke at spise din hjerne, den vil blot have sin egen hjerne tilbage. Og du bliver nødt til at gøre dit bedste for at få det til at ske.

Hjælp den venlige zombie, når du spiller Zombie Head på Spilo.dk og gennemfører alle spillets baner.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en mus, skal du klikke på platformene for at få dem til at forsvinde. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på platformene for at få dem til at forsvinde.

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Head? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores zombie spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.