Moana Summer Online Shopping

Verden af Moana Summer Online Shopping er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Moana Summer Online Shopping, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Moana er ved at blive klar til sommeren, og hun har brug for nyt tøj. Sidste års tøj er kedeligt, og hun vil have noget, der er på mode i år. Vi ved alle, hvor trættende shopping kan være, sjovt, men trættende, når det gælder om at skifte så mange gange i omklædningsrummet og derefter løbe til en anden butik for at tjekke andre varer. Nå, Moana har besluttet sig for at shoppe online denne gang, og der er så mange udsalg og rabatter. Hjælp hende med at tjekke forskellige kjoler, toppe, shorts og nederdele, og vælg dem, du synes, der passer hende bedst. Gennemse også onlinebutikken efter tilbehør, f.eks. hatte, tasker og smykker. Når Moana modtager pakken, skal du hjælpe hende med at klæde sig på og skabe sit sommerlook.

Lignende spil:

Kan du lide Moana Summer Online Shopping? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.