Monster Girls Missing Summer

Verden af Monster Girls Missing Summer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Monster Girls Missing Summer, et af vores bedste monster high spil-spil!

Velkommen [tilbage] til sommersæsonen! Det er tid til solskin, strandture og alle de fantastiske sommeroutfits, du har drømt om. Men hvad nu, hvis du ikke har noget cool at tage på? Nå, men bare rolig! Vi har fået dig dækket ind med disse fire piger, der savner sommeroutfits lige så meget som det gode vejr udenfor. De savner også at tage til havet, så de glæder sig til at vælge nogle super seje sommeroutfits, som de kan dele med deres venner.

Spil rollen som en modedesigner, eller rettere sagt en kreativ pige, der elsker mode. Hun har altid de nyeste trends i tankerne og sørger for at klæde sig på den mest stilfulde måde. Hun kan lide at klæde sig ud i superfede sommeroutfits, så hun kan vise sin kreativitet frem. I år har hun besluttet at skabe nye sommeroutfits til hver af sine venner. Tag et kig på de fire pigers garderobeskabe, og vælg de fedeste sommeroutfits, selv om den varme sæson er forbi. Glem ikke makeup og tilbehør, fokuser på sommerlige elementer. Vi venter på dig dagligt med nye overraskelser og gratis pigespil!

Lignende spil:

Kan du lide Monster Girls Missing Summer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores monster high spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.