TikTok Fashion Slot Machine

Verden af TikTok Fashion Slot Machine er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil TikTok Fashion Slot Machine, et af vores bedste monster high spil-spil!

Monster High Dolls er her for at spille et super fedt spil: Fashion Slot Machine. Fire tøjstilarter er forberedt til de fire figurer. Fra elegant til elegant til preppy stilarter til mere skøre stilarter som neon eller e-pige. Hvert niveau vil overraske dig med en cool samling af toppe, underdele, kjoler og mange andre accessories, der er specifikke for din valgte tøjstil. Du kan endda vælge den perfekte makeup og smykker til hver enkelt dukke.

Gem din kreation, og del den med dine venner. Og glem ikke, at vi altid venter på dig med nye og unikke pigespil, der er specielt skabt til jer piger verden over!

Lignende spil:

Kan du lide TikTok Fashion Slot Machine? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores monster high spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.