Monster Rush

Verden af Monster Rush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Monster Rush, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Der venter masser af lækkert slik i Monster Rush, et sjovt spil, som du kan spille på Spilo.dk, hvor målet er at samle alt det lækre slik fra niveauet, mens du undgår at ramme de farlige pigge, der er placeret på væggene til venstre og højre. En kollision med disse vægge, og du er nødt til at starte niveauet forfra. Selv om tingene starter let, og udfordringen ikke er alt for stor, så bliver slikplaceringen mere lusket, jo flere point du scorer, og du skal være meget mere forsigtig med, hvordan du styrter mod slikene.

Styringen i Monster Rush er designet på en sådan måde, at du kan spille det med lethed, ved blot at klikke på den side af skærmen, som du ønsker, at det søde monster skal hoppe hen imod. Men det vigtigste i dette spil er, hvornår du beslutter dig for at hoppe fra din platform i sikkerhed, for især i de senere baner bliver slik ikke på det samme sted. Den måde, hvorpå det bevæger sig op og ned eller ændrer sin position lidt, øger udfordringen, men det gør det også mere tilfredsstillende at gribe slik. Og hold øje med de mønter, der er strategisk placeret omkring slik, for hvis det lykkes dig at samle mønterne, kan du bruge dem til at spille som forskellige forskellige monstre. Men uanset hvilket monster du vælger, er de alle søde og har en umættelig appetit på det lækre og farverige slik. Men vær opmærksom på, at disse sukkerholdige godbidder helt sikkert kan være svære at fange, og selv dem, der er i nærheden af dig, vil, hvis de bevæger sig op og ned, teste dit fokus og dine reflekser. Og du får ikke en chance til, hvis du rammer væggene, skal du starte niveauet forfra og prøve igen. Heldigvis vil det sjove og nemme gameplay, som er fantastisk, hvis du ikke er på udkig efter noget særligt komplekst, og den farverige grafik, gøre det nemt at prøve igen.

Saml slik i den farverige verden af Monster Rush, husk at spise sundt, og hav det sjovt på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap i venstre side af skærmen, hvis du vil bevæge dig til venstre, eller tryk på den i højre side af skærmen, hvis du vil bevæge dig til højre. De samme regler gælder, hvis du er på en mobilenhed, men her skal du i stedet for at bruge musen trykke på skærmen i en af retningerne i stedet for at bruge musen.

Lignende spil:

Kan du lide Monster Rush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.