My Glow Up Journey Summer Makeup Trends

Verden af My Glow Up Journey Summer Makeup Trends er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil My Glow Up Journey Summer Makeup Trends, et af vores bedste ansigtsskønhedsspil-spil!

Sommeren er den varmeste årstid, så det er ikke let at pleje din ansigtshud, når solen buldrer ned udenfor.

Hjælp denne dejlige pige med at se fantastisk ud ved at gå gennem hvert niche-niveau i dette pigespil. Start spa-sessionen ved at anvende toner, serum, bomuldsmaske, ansigtscreme, øjencreme og sidst men ikke mindst spf-creme. Nu kommer den seje makeupdel. Vælg din yndlings hudtone. Nu er det tid til læbestift og øjenskygger, og til sidst skal du vælge de sejeste ansigtsperler og en skræddersyet frisure! Ah, jeg havde næsten glemt tøjet. Tag et kig i hendes garderobe, og du vil opdage de sejeste sommeroutfits, som du kan accessorisere med chockers, juveler og hårspænder.

Lignende spil:

Kan du lide My Glow Up Journey Summer Makeup Trends? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ansigtsskønhedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.