My Pinterest Nails Design

Verden af My Pinterest Nails Design er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil My Pinterest Nails Design, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Elsa, Anna og Moana besluttede at mødes og tilbringe en dejlig formiddag med at lave negle, inden de senere skulle til undervisning. De studerer alle på det samme universitet, og pigerne bor på samme kollegium. Da de gerne ville have et nyt og trendy snegledesign, besluttede prinsesserne at finde inspiration på Pinterest. Hvorfor hjælper du dem ikke? Leg med farver, mal deres negle, tilføj søde mønstre, og fuldend deres negledesign ved at vælge matchende ringe og armbånd. Når du er færdig med neglene, kan du hjælpe pigerne med at klæde sig på til klassen i nogle skønne outfits.

Lignende spil:

Kan du lide My Pinterest Nails Design? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.