New Daily Sudoku

Verden af New Daily Sudoku er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil New Daily Sudoku, et af vores bedste sudoku spil-spil!

Træn din hjerne på Spilo.dk, og nyd New Daily Sudoku, et puslespil, der virkelig udfordrer dine logiske evner. Selv om spillet i høj grad indeholder tal, er Sudoku ikke et spil om matematik, men om at placere tal på et gitter. Da det er et puslespil, betyder det naturligvis, at placeringen af disse tal skal følge visse regler, og i New Daily Sudoku, som i de fleste spil af denne type, kræves det, at det 9x9 gitter skal fyldes med tal på en sådan måde, at hver række, kolonne og hver af de ni 3x3 regioner, der udgør gitteret, indeholder alle tallene fra 1-9. Det lyder nemt, men det kan være noget af en udfordring at skulle tage hensyn til alle disse regler.

Fordi øvelse er afgørende, hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder på et hvilket som helst område, tilbyder New Daily Sudoku dig et nyt logikpuslespil hver dag. Dette sikrer, at du kan løse en ny Sudoku-runde hver dag, og at hvert puslespil er et nyt hver dag. Hver runde af New Daily Sudoku starter med et gitter, der er delvist udfyldt, og for at løse den skal du udfylde de tomme felter med det rigtige ciffer. Og fordi alle starter på et forskelligt niveau, kan du på New Daily Sudoku tilpasse din sværhedsgrad ved at vælge enten at spille på Easy, Medium eller Hard modes, som hver især giver en anden oplevelse, men som stadig bevarer den klassiske udfordring ved Sudoku. Og hvis du har brug for lidt ekstra hjælp, kan du også bruge nogle af de nyttige muligheder, som spillet giver dig, f.eks. at bede om et hint. Alle bør kunne nyde New Daily Sudoku, så du skal ikke være bange, hvis du endnu ikke mestrer reglerne, med New Daily Sudoku kan du stadig have det sjovt og øve dine logiske evner!

Spil et klassisk logikpuslespil på Spilo.dk og prøv New Daily Sudoku.

Sådan spiller du

Vælg elementerne på skærmen ved at bruge venstre museknap, hvis du spiller fra en pc. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide New Daily Sudoku? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sudoku spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.