Number Match

Verden af Number Match er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Number Match, et af vores bedste pusle spil-spil!

Nyd et puslespil, der udnytter det sjove, som tal kan give, når du prøver Number Match på Spilo.dk. Med sjove og letforståelige regler er Number Match et fantastisk spil, som du kan tage op og spille, når du vil slappe lidt af, men også for at udfordre din hjerne. Målet her er at fjerne alle tallene fra brættet, og du opnår dette ved enten at finde matchende par eller ved at vælge to tal, der summerer til 10. Lyder nemt, ikke? Selvfølgelig er tingene lidt mere komplicerede end dette, men denne øgede udfordring giver også en masse sjov! For at opfylde disse to betingelser skal du sørge for, at disse tal ligger ved siden af hinanden. Dette tilføjer et helt nyt niveau af strategi til Number Match.

Hvis du nogensinde sidder fast, kan du naturligvis bede om lidt hjælp ved at trykke på pæretegningen, som viser dig et muligt gyldigt træk, som du kan prøve. Og hvis du har brug for flere tal til at hjælpe dig med at rydde brættet, skal du sørge for at trykke på plus-ikonet for at skabe nye rækker af tal. Jo mere du kommer igennem niveauerne, jo sværere bliver det, men da reglerne forbliver de samme, har du altid en chance for at vinde. Det faktum, at reglerne er nemme, er vildledende og kan få dig til at tro, at Number Match er et let spil, men det faktum, at tallene enten skal ligge ved siden af hinanden eller ikke have andre tal mellem sig, kan skabe virkelig komplicerede situationer, hvor dine logiske evner virkelig bliver testet. Men at finde ud af løsningen på et sådant tilfælde er den ekstra processorkraft værd, som din hjerne skal bruge til at løse gåden. Og det gør naturligvis Number Match til en meget sjov oplevelse.

Test din logik og hav det sjovt med tal på Spilo.dk og spil Number Match.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge tallene på brættet. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Number Match? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.