Wood Block Puzzle 2

Verden af Wood Block Puzzle 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Wood Block Puzzle 2, et af vores bedste pusle spil-spil!

Arranger træklodserne, og slap af med Wood Block Puzzle 2, et sjovt puslespil, hvor du skal planlægge brættets placering på forhånd, hvis du vil have en høj score. En god strategi er nøglen til at vinde i Wood Block Puzzle 2, og du skal tage hensyn til de aktuelle klodser, der er på brættet, samt kigge på højre side af skærmen for at se, hvilke klodser der kan placeres næste gang, hvis du vil lave enten en komplet lodret eller vandret linje på tværs af brættet. Ved at skabe denne linje vil du fjerne alle de træklodser, der danner den, hvilket giver dig dyrebare point. Jo flere linjer du fuldfører, jo højere point får du selvfølgelig.

Wood Block Puzzle 2 er bragt til live med smuk stiliseret grafik og optimistiske lyde, og alle animationerne får virkelig brættet til at føles levende. Desuden er reglerne så nemme, at du kan klemme en runde på Wood Block Puzzle 2 ind, når du har et par øjeblikke til overs, og stadig få fordelene ved at sætte din logik på prøve. Og selv om reglerne er nemme at lære, skal du ikke tro, at du bare kan placere træklodserne tilfældigt, for når der ikke er flere tomme pladser til at placere disse klodser på brættet, er spillet slut. Og du kan ikke rotere nogen blokke rundt. Heldigvis kan du prøve igen, selv hvis du taber runden, og næste gang kan din strategi måske blive bedre. Men spændingen ved at kunne rydde en række blokke, efter at du troede, at det var uundgåeligt at tabe, er noget, der altid vil være sjovt og bringe dig glæde.

Slap af på Spilo.dk med et afslappende puslespil, når du prøver Wood Block Puzzle 2.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge den blok, som du vil placere på brættet. Mens du holder venstre museknap nede, skal du trække den ind på den tomme plads på brættet. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i stedet for at bruge musen.

Lignende spil:

Kan du lide Wood Block Puzzle 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores pusle spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.