Office Kissing Challenge

Verden af Office Kissing Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Office Kissing Challenge, et af vores bedste kyssespil-spil!

Intet kan stå i vejen for kærligheden. Det er tilfældet med disse kontorkammerater, der har været et par i kort tid. De elsker hinanden umådeligt højt og kan ikke vente til frokostpausen, så de kan kysse hinanden i hemmelighed et sted. Hvorfor gemme sig? Jo, fordi deres chef er ekstremt gnaven og ikke vil acceptere nogen kærlighed på kontoret. Deres fordel er dog, at chefens kontortelefon ringer ekstremt ofte. Desuden fortæller træthed altid sin historie, så chefen snorker ret ofte.

Hjælp de to turtelduer med at kysse uden at blive bemærket. Fyld alle hjerterne, inden tidsgrænsen løber ud. Gå til det næste niveau og forvent... flere udfordringer!

Lignende spil:

Kan du lide Office Kissing Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kyssespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.