FNF - Friday Night Funkin' Kissing

Verden af FNF - Friday Night Funkin' Kissing er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil FNF - Friday Night Funkin' Kissing, et af vores bedste kyssespil-spil!

Kæresten og kæresten er blevet forelsket hovedkulds i hinanden. De kan ikke vente til koncerten er slut, så de prøver at kysse på scenen. Deres kolleger bryder sig ikke om, at de kysser i stedet for at støtte dem under koncerten.

Tre niveauer fulde af adrenalin venter på dig. Hvis det første niveau er lettere, er de følgende niveauer sværere at gennemføre. Fyld så mange hjerter som muligt, og prøv at få alle hjerter for at låse op for det næste niveau.

Alle hjerter skal være fyldt inden for den tid, der vises på skærmen. Brug den højre museknap for at de to elskende skal begynde at kysse hinanden. Husk, at bandemedlemmer ikke er tilgivende overhovedet. Prøv ikke at blive fanget! Nyd FNF - Friday Night Funkin' Kissing, et fængende kyssespil lige til dig!

Spil andre spil fra Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF Pizzeria
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Lignende spil:

Kan du lide FNF - Friday Night Funkin' Kissing? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kyssespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.