OMG Word Swipe

Verden af OMG Word Swipe er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil OMG Word Swipe, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Ordspil giver dig mulighed for at lære nye ord, teste dit nuværende ordforråd, og gennem deres interessante regler får de dig til at lære og giver dig sjove og spændende spiloplevelser. I OMG Word Swipe skal du forbinde de bogstaver, der er placeret på skærmen, for at skabe ord. På Spilo.dk kan du finde masser af lignende ordpuslespil, og OMG Word Swipe kommer med sit eget sæt ord, og selv om du allerede kender reglerne, er det stadig sjovt på alle tiders niveau. At løse gåder er altid en sjov og afslappende måde at bruge sin tid på, og med OMG Word Swipe kan du også få gavn af at lære og træne din ordkendskab.

Ingen kan naturligvis kende alle ord fra et sprog, så hvis du nogensinde sidder fast, hjælper OMG Word Swipe dig, og med et enkelt klik på Hint-ikonet sætter spillet dig i gang i den rigtige retning. Jo mindre du bruger dette system, og jo hurtigere du gætter ordet, jo flere point kan du selvfølgelig få. Og med over 1000 niveauer har du masser af muligheder for at lære og forbedre dig. Reglerne i OMG Word Swipe er meget enkle, og det eneste du skal gøre er at klikke på et bogstav og derefter tegne en linje, der forbinder alle de andre bogstaver for at skabe et ord. Selvfølgelig vil nogle ord være lettere at gætte, mens andre kan vise sig at være ret svære. Men selv hvis du ikke får fat i ordet fra første forsøg, får du stadig fordelen af at lære et nyt ord.

Berig dit ordforråd, og hav det sjovt på Spilo.dk og spil OMG Word Swipe.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge et bogstav, og mens du holder knappen nede, skal du skabe en linje mellem bogstaverne for at skabe et ord. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen og trække din finger på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide OMG Word Swipe? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.