Parking Fury 3D: Beach City

Verden af Parking Fury 3D: Beach City er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Parking Fury 3D: Beach City, et af vores bedste bilspil-spil!

Det er et eventyr at finde den perfekte parkeringsplads, men på Parking Fury 3D: Beach City er parkeringspladsen nemt at se på kortet. Tricket er faktisk at parkere på den plads. Ligesom i det virkelige liv skal du tage hensyn til den indkommende trafik og alle mulige forhindringer, der står i vejen, da din bil kun kan holde til fem påkørsler, før du må prøve igen.

Og ud over trafikken er der også betjente, der ikke kan vente på, at du begår en fejl. Derfor er det af største vigtighed, at du kører så forsigtigt som du kan.

Med smuk 3D-grafik får Parking Fury 3D: Beach City dig virkelig til at føle, at du sidder i førersædet. Og hvis du virkelig vil sætte dig i førersædet, kan du på Parking Fury 3D: Beach City ændre kameraet, så du bogstaveligt talt sidder bag rattet.

Øv dine parkeringsfærdigheder på Spilo.dk og spil Parking Fury 3D: Beach City.

Spil andre spil fra Parking Fury-serien:

  1. Parking Fury 3
  2. Parking Fury 2
  3. Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Lignende spil:

Kan du lide Parking Fury 3D: Beach City? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.