Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Verden af Parking Fury 3D: Bounty Hunter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Parking Fury 3D: Bounty Hunter, et af vores bedste bilspil-spil!

I Parking Fury 3D: Bounty Hunter spiller du som dusørjæger, og der kan ikke være mere på spil. Mens du forsøger at få flest dusører, skal du også undvige politiet, men også de travle gader, der er fulde af trafik.

Med et stort udvalg af missioner tilbyder Parking Fury 3D: Bounty Hunter dig masser af interessante scenarier, der hver især er mere unikke end det foregående. Den smukke 3D-grafik vil helt sikkert til tider få dig til at træde på bremsen og bare beundre den fantastiske udsigt, men lad det ikke tage for lang tid, for de belønninger, du kan indsamle, vil ikke vente på dig i al evighed.

Bliv en berømt dusørjæger, når du spiller på Spilo.dk det tredje spil i den klassiske Parking Fury-serie.

Spil andre spil fra Parking Fury-serien:

  1. Parking Fury 3
  2. Parking Fury 2
  3. Parking Fury 3D: Beach City

Lignende spil:

Kan du lide Parking Fury 3D: Bounty Hunter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.