Penguin Cafe

Verden af Penguin Cafe er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Penguin Cafe, et af vores bedste restaurant spil-spil!

Hjælp Berta, den venlige pingvin fra Penguin Cafe, med at styre og drive sin café i den dybe kulde i det arktiske område. Med sjove og interessante figurer, der besøger din cafe, fra isbjørne, hvalrosser og andre majestætiske væsner, er der aldrig et kedeligt øjeblik i dette land. Og Berta vil få brug for al den hjælp hun kan få, da forholdene i denne region er barske, og det kan komplicere tingene at bo på et isbjerg.

Hver ny dag bringer nye kunder til din butik, og hver ny dag bringer nye udfordringer med sig. Hver kunde har sine egne unikke krav, og en hurtig betjening er næsten altid garant for en generøs drikkepenge. Og sørg for, at du ikke begår en fejl, når du serverer bestillingen, for du vil nødigt smide mad eller drikkevarer i skraldespanden.

Hver ny kunde, der krydser din dør, skal have et sted at sidde, så du skal sørge for at vælge dem og også en ledig plads ved bordet. Derefter skal du tage imod deres bestilling, gå til baren og hente den rigtige bestilling til kunden og servere den for dem. Når de er færdige, vil du tjene nogle guldmønter, afhængigt af den leverede service. Hver dag har du et bestemt mål, som du skal nå, så gør dit bedste for at nå det, hvis du vil have din cafe til at overleve.

Tag på en spændende rejse i Arktis sammen med de sjove figurer fra Penguin Cafe, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spilelementerne, f.eks. ved at trykke på UI-knapper eller madvarer og kunder. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på den skærm, hvor disse elementer er placeret.

Lignende spil:

Kan du lide Penguin Cafe? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores restaurant spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.