Penguin Diner 2

Verden af Penguin Diner 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Penguin Diner 2, et af vores bedste dyrespil-spil!

Slut dig til Penny i det næste spændende skridt i hendes søgen efter at bringe god mad tilbage i hendes hjemby i Penguin Diner 2. I det første spil så du Penny finde hjem fra sin farefulde tur i Antarktis, og nu vil du se hende vokse som en succesfuld restauratør. Administrer din restaurant ved at sætte dine kunder på plads, tage deres bestilling, levere maden og rydde op, og bliv nummer et sted og bring glæde og mad til dine kunder.

Du kan spille dig igennem fire spændende spisesteder og få masser af fede opgraderinger til din restaurant. Sørg for at klæde dig passende på og vælg det bedste outfit, som Penny skal hilse på sine kunder med, og mor dig med den dejlige tegneserieagtige historie i Penguin Diner 2!

Spil andre spil fra Penguin Diner-serien:

  1. Penguin Diner

Lignende spil:

Kan du lide Penguin Diner 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.