Phoenix Princess

Verden af Phoenix Princess er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Phoenix Princess, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Selv om hun ofte er blevet beskyldt for at puste til kaosets flammer, tror Phoenix Princess gerne, at det hun i virkeligheden gør, er at levere de gnister af forvandling, der forvandler gamle pinde i mudderet til romerske lys af fest. Hun kan godt lide at holde fester, arrangementer til bryllupsdage og lejlighedsvis også flash mob! Hun håndterer alle grillfester, stunts, fyrværkeri og sjov ... med flair! Ghoul-la-la-la Glam! Hun elsker at brænde lystigt i dramatiske outfits, der skinner i guld - især når de er udsmykket med fjer. Masser og masser af fjer. Godt, at du nu får chancen for at opdage Phoenix Princess' fantastiske modestil, der består af en blanding af alt det, hun elsker mest. God fornøjelse, piger!

Lignende spil:

Kan du lide Phoenix Princess? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.