Pirate Defense

Verden af Pirate Defense er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pirate Defense, et af vores bedste arkade spil-spil!

Planlæg dit forsvar og forsvare piratbasen mod dine modstandere i Pirate Defense. For at planlægge et godt forsvar skal du nøje vælge, hvilken slags tårn du vil placere et bestemt sted, fordi hvert tårn har sine egne styrker og svagheder. Hvis du er i stand til at identificere disse egenskaber, vil din base være sikker.

Gennem 15 udfordrende baner vil dine færdigheder blive sat på prøve, og alle disse baner bringer nye og unikke elementer til spillet, som hele tiden beder dig om at tilpasse din strategi til de nye farer, der kommer på din vej. Hvad vil du vælge mellem at placere et tårn på et strategisk punkt eller opgradere et eksisterende tårn for at øge dets styrke? Eller mellem at placere et tårn, der skyder pile, eller et tårn, der slår hårdt med en hammer?

Alle disse spørgsmål og mange flere vil du få svar på, når du spiller Pirate Defense på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Pirate Defense? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.