Stupid Zombies

Verden af Stupid Zombies er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stupid Zombies, et af vores bedste arkade spil-spil!

Zombier har overvældet menneskeheden på Stupid Zombies, og du er den eneste person, der står mellem total udslettelse og redning. Med andre ord bringer du håb. For at hjælpe dig i din søgen efter at udrydde de hjernedøde zombier har du et haglgevær til at skyde al din modstand væk. Men pas på, ammunitionen er knap, og du skal sigte meget omhyggeligt, så skuddene kan prelle af, så omgivelserne også kan hjælpe dig på din mission.

Analyser hvert niveau og brug alle genstande i det til det maksimale. Måske kan du bruge nogle kasser til at knuse nogle zombier, eller skyde en eksploderende tønde for at blæse flere zombier væk på én gang.

I fire gigantiske stadier skal du slippe ødelæggelsen løs og eliminere alle zombierne, og hvert niveau bliver mere spændende end det foregående. Stupid Zombies bringer virkelig en masse intens action, så kom over på Spilo.dk og hav det sjovt, når du har brug for din adrenalinfyldning.

Lignende spil:

Kan du lide Stupid Zombies? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.