Dot Rush

Verden af Dot Rush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Dot Rush, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Test dine reflekser, og sørg for, at din hånd-øje-koordination er klar til at tage den ultimative udfordring op, når du spiller Dot Rush, et sjovt og hurtigt spil, som du kan spille når som helst på Spilo.dk.

I Dot Rush skal du afbøje de røde og blå bolde, der kommer mod den struktur, der er placeret i midten af skærmen. For at kunne aflede dem skal du sørge for, at de kugler, der støder sammen, har samme farve. Hvis du klikker på skærmen, vil kuglerne bytte positioner. Dette konstante skift af positioner vil sikre, at du får de højest mulige point.

Selv om spillet kan virke bedragerisk let, kan det blive sværere, jo mere du spiller, og et forkert træk betyder, at du skal starte niveauet forfra.

Få en høj score i Dot Rush og hav det sjovt, når du spiller på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Dot Rush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.