Princess Dab

Verden af Princess Dab er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princess Dab, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Disse Disney-prinsesser er altid på udkig efter en ny udfordring, og i dag skal de deltage i en dabbing-konkurrence. Dab bruges til at beskrive en hiphop-dansemåde (at bøje hovedet ind i albuen), som repræsenterer selvtillid, præstation og stolthed. Det lyder som en masse sjov, så er du klar til at prøve det? Så kom og vær med dine yndlings-Disney-piger til at sætte vores eksklusive spil i gang og begynde med at vælge to deltagere. Gå derefter i gang med at klæde dine piger på i feminine, smukke kjoler med print, og sørg for at matche dit valg med sko med hæl og smykker. Når du er færdig med at håndtere denne første opgave, kan du deltage i dabkonkurrencen.

Lignende spil:

Kan du lide Princess Dab? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.