Princesses Visiting Belle

Verden af Princesses Visiting Belle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Visiting Belle, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Rapunzel og nogle andre Disney-prinsesser ønsker sig noget, der involverer rejser og dejligt vejr. De har besluttet sig for at tage til Italien og besøge den smukke prinsesse Belle. Først skal pigerne dekorere deres Vespaer og vælge søde outfits, så følg med dem på dette store eventyr. Vælg pigede farver som pink eller rød, fordi pigerne elsker dem. Derefter skal du tjekke alle blomsterne og vælge et par stykker til forsiden af Vespaen og derefter tilføje en kurv, fordi pigerne skal købe ind. Nu kan du hjælpe den store Tangled-prinsesse med at vælge et nyt fantastisk outfit. Udvalget af kjoler er fantastisk, og hun skal også have en glamourøs jakke med søde glimmer og en ny taske til alle hendes gadgets og makeup.

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Visiting Belle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.