Barbie's Secret Date

Verden af Barbie's Secret Date er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Secret Date, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie vil gerne på date med en fantastisk fyr. På sin side på de sociale medier har hun tre forskellige beskeder fra tre fantastiske fyre. De er meget berømte sangere, og hun ville elske en romantisk date med en af dem. Hjælp hende med at vælge sin date, og gør dig klar til en sjov tid. Hendes tre valg er Justin Beiber, Zayn Malik og Calvin Harris. Hvilken af dem er den bedste? Jeg vil foreslå den meget flotte Harris, som vil behandle Barbie som en prinsesse. I Barbie Dates A Celebrity spil kan du nu hjælpe pigen med at klæde sig på i overensstemmelse med hvad hun kan lide og ikke kan lide. Sørg for, at de vil have en fantastisk tid!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Secret Date? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.