Princesses Street Fashion Shopping

Verden af Princesses Street Fashion Shopping er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Princesses Street Fashion Shopping, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Ariel og Rapunzel er velkendte fashionistaer, og de har en tendens til at være på mode hele tiden. De har forskelligt tøj i forskellige stilarter og fra forskellige kendte designere, men prinsesserne finder pludselig ud af, at de ikke har et stykke tøj fra den helt nye street fashion-kollektion. BFF'erne skal ud og shoppe nu! Tag med dem og se, hvad der er på mode i dag inden for en af de mest populære stilarter - street fashion. Ariel og Rapunzel kender den bedste butik i nærheden, og først og fremmest skal du besøge den. Køb alle de stykker, du ser på hylderne - pigerne er bare sultne efter nyt sejt tøj, sko og tilbehør. Ring dit køb op, og gå til den mest spændende del - påklædningen! Prøv alle outfits på, og vælg det bedste til hver prinsesse. Nyd din street fashion shopping med prinsesser!

Lignende spil:

Kan du lide Princesses Street Fashion Shopping? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.