Ragdoll Rise Up

Verden af Ragdoll Rise Up er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ragdoll Rise Up, et af vores bedste stickman spil-spil!

Med balloner som eneste transportmiddel er Ragdoll Rise Up et spil, hvor du skal svæve til toppen af et niveau. Selvfølgelig er tingene ikke så ligetil, og i løbet af de mange baner kræver Ragdoll Rise Up, at du fjerner alle de forskellige forhindringer, der er spredt ud over alle banerne, hvis du vil slippe væk med dine balloner.

Disse forhindringer kan være alt fra blokke, der blot blokerer din vej, til farlige pigge, der vil ødelægge din ballon, hvis du kolliderer med dem. Og selv om tingene starter langsomt, bliver forhindringerne sværere jo mere du spiller, og på nogle etaper er der endda flere forskellige typer af farer kombineret. For at rydde vejen, så din figur kan flyve væk, skal du trykke på disse forhindringer. Men det er ikke kun hastigheden, hvormed du skal vælge disse genstande, der blokerer din vej, det er også rækkefølgen, som du vælger at fjerne dem.

Det første, der fanger din opmærksomhed, når du begynder at spille Ragdoll Rise Up, er måske dets karakteristiske kunststil, som måske minder dig om de blyantstegninger, som børn nogle gange laver. Disse visuelle elementer giver virkelig Ragdoll Rise Up en unik atmosfære og gør handlingen meget mere legende. Og, i forbindelse med spillet, meget mere troværdigt.

Brug balloner til at bevæge dig gennem niveauet, når du spiller Ragdoll Rise Up på Spilo.dk, og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Hvis du bruger en pc, skal du bruge venstre museknap til at klikke på de forskellige elementer fra skærmen for at fjerne dem. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på disse forhindringer med din finger.

Lignende spil:

Kan du lide Ragdoll Rise Up? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.