Rally Point

Verden af Rally Point er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rally Point, et af vores bedste bilspil-spil!

Start motoren, og gør dig klar til at køre til målstregen i Rally Point, et spil, der sætter dine kørefærdigheder på den ultimative prøve. Kæmp på en række spændende baner, der hver især har deres egne unikke udfordringer. Tilpas dig til bestemte tidspunkter på dagen, og vær klar til at køre enten om dagen eller om natten.

For at hjælpe dig med at få en bedre omgangstider kan du bruge et nitroboost, men vær meget forsigtig med hvor længe du holder det aktivt! Hvis dit behov for fart overgår din sunde fornuft, vil din motor eksplodere, og dit løb er slut.

Grafikken og lydene kombineres for at skabe en spændende atmosfære, og du føler virkelig, at du sidder bag rattet. Start din racerkørerkarriere på Spilo.dk med Rally Point!

Spil andre spil fra Rally Point-serien:

  1. Rally Point 3
  2. Rally Point 4
  3. Rally Point 2

Lignende spil:

Kan du lide Rally Point? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores bilspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.