Rapunzel And Belle's California Summer

Verden af Rapunzel And Belle's California Summer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel And Belle's California Summer, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Belle og Rapunzel er på vej til en fantastisk feriedestination. De har besluttet at tage en tur til Californien, da de aldrig har været der før. Det lyder helt sikkert spændende. Men for at gøre sig klar til deres livs rejse skal de pakke noget passende tøj til denne solrige destination. I dette sjove nye spil får du chancen for at hjælpe dem med at pakke nogle sommerlige outfits og give dem glitrende farverig makeup. Du kan give dem tilbehør med smukke blomster, øreringe, halskæder og smukke solbriller. Jeg er sikker på, at disse to piger vil se fabelagtige ud, når de besøger Californien. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel And Belle's California Summer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.