Elsa And Anna Pool Party

Verden af Elsa And Anna Pool Party er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Elsa And Anna Pool Party, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

De dejlige Frozen-søstre holder et poolparty og skal pynte stedet og klæde sig ud til festen! Anna er så spændt, fordi de kan invitere alle deres venner, inklusive hendes forelskelse. Kan du skabe de mest fantastiske poolparty-outfits til søstrene? Find det sødeste badetøj, og fuldend det med en gennemsigtig hvid sommerkjole eller nogle virkelig korte denimshorts. Tilbehør til deres look er en hat eller en blomsterkrone, solbriller og boho-chic smykker. Sidst men ikke mindst kan du hjælpe Anna og Elsa med at dekorere stedet. De har brug for en bar med drikkevarer og mad, lys og festdekorationer!

Lignende spil:

Kan du lide Elsa And Anna Pool Party? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.