Cute Pegasisters

Verden af Cute Pegasisters er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cute Pegasisters, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Jeg er sikker på, at du vil elske dette spil, hvis du elsker mode og flotte kjole ups med smukke piger. Disse pony elskende piger har brug for at se godt ud, og jeg er sikker på du kan hjælpe dem med det. Start den første påklædning og vælg en flot frisure med lyserød farve, en flot brun kjole og tilføj en denimjakke, som er meget trendy. I Cute Pegasisters kan du derefter gå videre til den anden udklædning, hvor du kan vælge en flirtende og smuk kjole med lyserød farve og tilføje en flot taske med gyldne spænder og et sødt tørklæde. En anden god idé i spillet Cute Pegasisters er at lave et sjovt armbånd med masser af ædelstene og sjove farver og mønstre. Prøv en smuk smuk blå farve og tilføj et chevronprint på toppen. Vælg en hjerteform og en sommerfugl, og endda en smuk blomst med masser af kronblade til det smukke armbånd. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Cute Pegasisters? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.