Rapunzel Mermaid Style

Verden af Rapunzel Mermaid Style er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel Mermaid Style, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Den dejlige Rapunzel er blevet inviteret af sin bedste veninde, havfrueprinsessen Ariel, til en undervandsfest i Ariels fantastiske undervandsrig. Rapunzel er så spændt på at besøge dette magiske sted. Hun har fået Ariels magiske trylledrik, som gør det muligt for Rapunzel at trække vejret under vandet. Nu mangler hun bare at klæde sig ud som en havfrue. Men først skal du starte med sminken, som skal være glitrende skinnende og vandfast. Dernæst skal du vælge et outfit, der er dekoreret med perler, skaller og har en farverig finneformet bund. Sidst men ikke mindst skal du ændre Rapunzels frisure og dekorere hendes hår med smukke skaller og en tiara. Nyd at forvandle Rapunzel til en havfrue!

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel Mermaid Style? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.