Rapunzel School Fashion

Verden af Rapunzel School Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel School Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Rapunzel elsker at gå på college og have det sjovt med sine bedste venner. Hun er en trendy pige, men hun er også beskeden og venlig. I dag skal du have den vigtige opgave at hjælpe Rapunzel med at prøve og vælge noget sødt tøj, som hun skal have på på college. Du skal dog være meget forsigtig, for hun kan ikke lide ekstremt smart tøj. Rapunzel har en mere afslappet stil, så det skal du tage hensyn til. I Rapunzel School Fashion kan du blande og matche de sødeste outfits, tilbehør og frisurer, da hun er sådan en diva på sit college. Når du har valgt et flot outfit, som Rapunzel elsker, går du videre til den spændende make-up del, hvor du skal lægge hendes make-up ved hjælp af de tilgængelige farver. Det var det hele, mine damer! Spild ikke et minut mere og kom i gang med at hjælpe den smukke college Rapunzel med at vælge et spændende nyt look til hende ved at spille Rapunzel School Fashion!

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel School Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.