Rapunzel's Doll Outfit

Verden af Rapunzel's Doll Outfit er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel's Doll Outfit, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Vi kender alle den sødeste Rapunzel fra Tangled, men hvor mange af os kender hende egentlig? Udover at være en frygtløs og eventyrlysten pige har Rapunzel en stor forkærlighed for alt det pigetøj. Hendes seneste forelskelse er med lyserøde Barbie-outfits. Du får til opgave at hjælpe den søde Rapunzel med at finde et rigtig fint Barbie-dukke-outfit. I Rapunzels dukkeoutfit skal du klæde hende på i de sødeste lyserøde Barbie-looks, matche dette tøj med nogle stilfulde frisurer, som vi har udvalgt til dig, og hun vil se fantastisk ud. Når du har valgt hendes tøj og frisure, skal du fuldende hendes Barbie look med nogle funklende tilbehør. Glem ikke at lave hendes makeup, fordi hun vil have sine naturligt smukke træk. Hav det sjovt at spille vores Capy.com dress up spil kaldet Rapunzel's Doll Outfit!

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel's Doll Outfit? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.