Raven Queen Fashion

Verden af Raven Queen Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Raven Queen Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Raven Queen, den fantastiske pige fra Ever After High, kan godt lide at følge med i tendenserne. Hun holder meget af mode, og hun elsker at dele sine idéer til tøj med sine fans og venner. Start spillet ved at give hende makeup. Påfør en mørk smokey øjenskygge på øjenlågene, og fuldend øjnene med sort mascara. Til ansigtet skal du prøve en ny gylden blush og dejlig bronzer. En anden sjov idé er rød læbestift, som er perfekt til smokey eye makeup. Du kan nu vælge et fantastisk outfit, som Ever After Hight-pigen vil elske. Sørg for at tilføje et par accessories for en god ordens skyld!

Lignende spil:

Kan du lide Raven Queen Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.