Rival Sisters

Verden af Rival Sisters er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rival Sisters, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hvor der er kærlighed, er der ofte også rivalisering. Og det gælder helt sikkert for vores to søstre, Anna og Elsa. Heldigvis har de fundet en måde at gøre regnskabet op på, når det gælder mode: en konkurrence om, hvem der er bedst klædt på. Kom og spil med i spillet og hjælp pigerne med at sammensætte de bedste outfits, hvor alle øjne er rettet mod os. Start med baddie-stilen og alle de skøre looks og tilbehør, der passer til den, lige fra sherpa-hatte og solbriller med gule linser til Instagram-inspirerede makeuplooks og sporty streetwear. Skift derefter gear og lad søstrene forberede sig på en stilfuld og elegant gallaaften med lange, funklende aftenkjoler, elegante hæle og statement-smykker. Når den formelle påklædning er ude af vejen, bringer den næste udfordring alle regnbuens farver med sig: kidcore-æstetikken. Med 90'ernes nostalgi i tankerne skal du lege med rødt, gult og blåt, blande nogle barnlige, tegneseriebaserede temaer ind, og så er du klar til at gå i gang. Lad os endelig afslutte rivaliseringskonkurrencen på en kantet stil med nogle sjove punklooks. Fra læderjakker, kampstøvler i militærstil, metalspidser og nitter på alt muligt, skinny jeans og denimveste - punkstilen er aldrig kedelig. Kom og spil vores spil og gør op med disse to rivaliserende søstre en gang for alle! Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Rival Sisters? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.