Rotate Soccer

Verden af Rotate Soccer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rotate Soccer, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Hvis du ikke kender noget til fodbold, bør du vide, at målet med spillet er at få bolden forbi modstanderens målmand. Rotate Soccer tager dette grundlæggende koncept og ændrer det en smule, hvilket resulterer i en helt ny oplevelse, samtidig med at fodboldreglerne stadig respekteres. I Rotate Soccer skal du stadig score mål, men i stedet for at skyde bolden omhyggeligt skal du dreje omgivelserne og lade tyngdekraften gøre resten.

Gennem en række interessante og sjove baner udfordrer Rotate Soccer virkelig dine problemløsningsevner, og du vil hurtigt opleve, at du løser nogle vanskelige gåder. Når alle mulige forhindringer dukker op i de senere baner, vil alle dine færdigheder, som du har lært indtil da, være nødvendige for at komme videre.

Kom og spil på Spilo.dk et unikt spil fodbold, når du vælger Rotate Soccer.

Lignende spil:

Kan du lide Rotate Soccer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!