World Cup Penalty

Verden af World Cup Penalty er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil World Cup Penalty, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Straffespark er en af de mest spændende dele af fodboldspillet, og når en kamp når til dette stadium, er alle på kanten af deres sæder. Få et glimt af den spænding, som fodboldspillere ofte oplever ved hjælp af Spilo.dk og World Cup Penalty, et spændende fodboldspil, hvor straffespark er den vigtigste begivenhed.

I World Cup Penalty kommer du til at træde i målmandens og angriberens sted, så du kommer til at opleve straffesparkskonkurrencer fra begge perspektiver. Begge dele kræver masser af dygtighed, men også held. At være målmand vil helt sikkert sætte dine reflekser mere på prøve end at spille som angriber, mens du, når du har til opgave at score, skal satse på held, men også på strategi.

Scor så mange mål som muligt på Spilo.dk og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide World Cup Penalty? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.