Football Killer

Verden af Football Killer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Football Killer, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Fodbold er en sport, som mange elsker, og det er et af de mest populære holdspil på planeten. Football Killer tager fodboldformlen og laver et interessant puslespil ud af den. Gennem en række forskellige niveauer skal du bruge dine sparkefærdigheder til enten at ramme alle spillerne på skærmen eller placere bolden gennem målet. Eller måske en kombination af begge dele. Nogle baner introducerer endda forskellige forhindringer, der enten kan hjælpe eller hindre din fremgang. Med ting som dødbringende pigge eller enorme bolde lavet af cement skal du tænke hurtigt for at komme videre til næste fase.

Og mens du mestrer kunsten at sparke præcist, træner du også din rumfornemmelse, for du er nødt til at planlægge din bane korrekt, hvis du vil gennemføre niveauet. Og forvent ikke at se de samme udfordringer igen og igen, for Football Killer vil hele tiden komme med nye og interessante baner, som du skal løse.

Spil fodbold som aldrig før på Spilo.dk, og prøv at gennemføre alle banerne fra Football Killer.

Lignende spil:

Kan du lide Football Killer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.