Sausage Dog

Verden af Sausage Dog er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sausage Dog, et af vores bedste dyrespil-spil!

Sausage Dog er et sjovt eventyrspil, hvor du spiller som en dejlig hund, der skal navigere i omgivelserne for at nå til slutningen af banen. For at komme videre i scenen skal du få en god forståelse af dine omgivelser, samt mestre dine bevægelser og få en god fornemmelse for, hvornår det bedste tidspunkt at bevæge dig er.

Med sin smukke 2D-grafik og glade musik er Sausage Dog virkelig en fornøjelse at spille, som vil holde dig underholdt gennem alle de 15 baner. Desuden er Sausage Dog også fyldt med andre venlige dyr, som du møder i banerne, og hvis du giver dem en gave, som du kan finde i banen, lader de dig komme videre til din destination.

Tag på et spændende eventyr med en hund, når du spiller på Spilo.dk Sausage Dog .

Lignende spil:

Kan du lide Sausage Dog? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.