School Girl Classic vs Rebel

Verden af School Girl Classic vs Rebel er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil School Girl Classic vs Rebel, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Ally er helt vild med den nye fyr i skolen! Han er så flot og drømmende og meget klog, og han er også meget klog, han er engelskklubbens bedste elev. Oven i alt dette elsker han punk-rock musik og spiller guitar. Ally er også med i den engelske klub, og de har et gensyn i dag. Hun spekulerer på, om han vil sidde ved siden af hende som sidste gang. Hun vil virkelig gerne imponere ham, så hun er nødt til at se helt fantastisk ud i dag. Men hvordan skal hun klæde sig? Det ville være en god idé at tage noget klassisk og smart tøj på, men et rebelske outfit kan også fungere. Hvad synes du om det? Lav begge looks til Ally, og se, hvilket der ser bedst ud.

Lignende spil:

Kan du lide School Girl Classic vs Rebel? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.