Scorpion Solitaire

Verden af Scorpion Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Scorpion Solitaire, et af vores bedste kabale-spil!

Scorpion Solitaire er et sjovt kortspil, der har stået sin prøve og har givet utallige timers underholdning til mange mennesker fra hele verden, som ønsker at slippe for kedsomhed. Dets enkle regler og enkle, men effektive grafik kan vise sig at være lige det, du har brug for, når du har brug for at flygte et par øjeblikke og slappe af på en sjov, men udfordrende måde.

Reglerne er de samme som dem, du allerede kender fra andre populære Solitaire-spil, og du skal stable kortene i den rækkefølge, som de er i rækkefølge efter deres rang. Men kendskabet til reglerne er en god ting i tilfældet med Scorpion Solitaire, for det betyder, at det er et godt valg, når du vil spille noget, som du kender reglerne for. Desuden er det også en god ting, at det ikke belaster dine reflekser, fordi du kan lave andre ting, mens du spiller spillet. Og de tre forskellige sværhedsgrader giver dig lige nok tilpasningsmuligheder til at sikre, at du har den helt rigtige mængde udfordring.

Spil et klassisk spil Scorpion Solitaire på Spilo.dk og se, hvor mange point du kan score.

Sådan spiller du

Hvis du er på en pc, skal du bruge venstre museknap til at vælge og flytte kortene, og hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at interagere med spillet.

Lignende spil:

Kan du lide Scorpion Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.