Shapez.io

Verden af Shapez.io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Shapez.io, et af vores bedste ledelse spil-spil!

Shapez.io giver dig ansvaret for at bygge fabrikker, der automatiserer fremstillingen af, du gættede det, en masse forskellige former i alle mulige størrelser og kompleksiteter. Efterhånden som du vokser og tjener mere erfaring, får du til opgave at skabe mere indviklede designs. Men efterhånden som du gør fremskridt, kan du også købe forskellige forbedringer til fabrikken, hvilket fremskynder tingene betragteligt.

Som du snart vil lære, skal du i Shapez.io også tage hensyn til tilgængeligheden af ressourcer, og efterhånden som du udvider dig på kortet, skal du tage hensyn til denne meget vigtige del af en virksomhed. Levering af varer er kun en lille del af ledelsen af en succesfuld virksomhed, som Shapez.io snart vil vise dig.

Administrer succesfulde formfabrikker, og øv din iværksætterånd, når du besøger Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Shapez.io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ledelse spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.