Shell Shockers

Verden af Shell Shockers er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Shell Shockers, et af vores bedste .io spil-spil!

Træd ind i den nådesløse og konkurrenceprægede verden af Shell Shockers, et 3D-ægbaseret multiplayer-shooter, hvor du skal kæmpe mod ægformede menneskelige modstandere. Forestil dig en kombination af Counter-Strike og æg, og du har Shell Shockers.

Du kan ikke lave en omelet, medmindre du knuser nogle æg, så vær klar til at blive mesterkok i ødelæggelse i de forskellige spilmodes, der tilbydes, som Free For All, Teams og Captula the Spatula. Ja, du læste rigtigt, Captula the Spatula! Det er forventeligt, at humor er en af de vigtigste komponenter i et spil, hvor du spiller som en æggeformet figur. Så, hvad venter du på? Dyk ned nu og få masser af sjov!

Lignende spil:

Kan du lide Shell Shockers? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.