Sisters Ice Skating Glam

Verden af Sisters Ice Skating Glam er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sisters Ice Skating Glam, et af vores bedste frost spil-spil!

Anna og Elsa fra Frozen er klar til at gå på skøjtebanen med stil! Med pigespillet Sisters Ice Skating Glam kan du hjælpe søstrene med at blive showstoppere på skøjtebanen.

Vælg smukke dekorationer til deres skøjter og styling outfits til nogle fashionable kunstskøjteløb! Du kan tilpasse dine skøjter på mange måder ved at vælge en af farverne til både skøjter og snørebånd. Glem ikke at prøve nogle dristige skøjtekombinationer med Anna og Elsa, som helt sikkert vil blænde alle. Mens de glider over isen, kan de vise deres stil med smukke dekorationer, der vil få alle på skøjtebanen til at lægge mærke til dem. Uanset om de vælger en traditionel eller udfordrende model, vil de have det sjovt, når de bruger dagen på at være kreative. Det er tid til at vise Frozen-inspireret mode frem, når disse kongelige søstre går på isen med stil! Sisters Ice Skating Glam er det perfekte spil, hvor du kan skabe personlige skøjter og outfits til disse smukke søstre!

Lignende spil:

Kan du lide Sisters Ice Skating Glam? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores frost spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.