Sisters Speed Dating

Verden af Sisters Speed Dating er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sisters Speed Dating, et af vores bedste frost spil-spil!

Sister Speed Dating er et spændende pigespil, hvor søstrene Anna og Elsa fra Frozen har besluttet at prøve lykken på at finde en ny kæreste!

Dette farverige pigespil udfordrer sine spillere til at hjælpe Anna og Elsa fra Frozen med at vælge det perfekte outfit til deres kommende blind date! Med din hjælp skal de vælge nogle fantastiske looks for at sikre, at de ser super stilfulde ud på deres blind date. På daten vil de hver især møde en anden tilfældig potentiel kæreste og fyre dem af med en række spørgsmål for at afgøre, om de er de perfekte. Hvis de er tilfredse med resultatet, tager de et billede af hinanden som to bedårende nye turtelduer! Så kom nu - deltag i Sister Speed Dating, og lad os se, om du kan finde den ægte kærlighed til disse frosne søstre!

Lignende spil:

Kan du lide Sisters Speed Dating? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores frost spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.