Sisters Summer Trend Alert

Verden af Sisters Summer Trend Alert er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sisters Summer Trend Alert, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

De dejlige Frozen-søstre vil gerne være trendy og moderigtige denne sommer, især fordi de skal deltage i så mange sociale arrangementer, fester, møder med deres venner og selvfølgelig musikfestivaler. Elsa har besluttet, at hun skal kigge på sin garderobe og sørge for, at hun har nok moderigtige outfits til denne sæson. Anna ønsker at gøre det samme, at prøve sine sommerkjoler, nederdele, toppe og shorts og se, hvordan hun kan kombinere dem for at finde de mest stilfulde outfit-idéer. Lad os hjælpe dem! Du vil finde så mange fantastiske tøjstykker i deres garderobe, for ikke at nævne at du skal skabe en glitrende sommerlig makeup til dem begge.

Lignende spil:

Kan du lide Sisters Summer Trend Alert? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.