Ariel And Jasmine Ready For Summer

Verden af Ariel And Jasmine Ready For Summer er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ariel And Jasmine Ready For Summer, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Jasmin og Ariel er meget spændte. De smukke Disney-prinsesser, som også er bedste veninder, vil gerne have den bedste sommer i deres liv, inden de tager på college. De vil gerne rejse, tage til fester, pool, shoppe og har brug for søde outfits til hver eneste fabelagtig lejlighed. Hjælp dem med at se super søde ud i dette nye spil kaldet Jasmine and Ariel Summer Break! Ariel elsker makeup, og hun har brug for et sjovt look med blå på øjenlågene og en smuk lyserød læbefarve. Jasmine ville se sød ud med en grøn øjenskygge og røde læber. Du kan kigge pigernes garderobeskabe igennem og vælge en kjole eller nederdel til hver af dem. Det er en god idé til de varme sommerdage at prøve noget farverigt og flirtende som f.eks. en grøn kjole til Ariel og søde denimshorts til Jasmin. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide Ariel And Jasmine Ready For Summer? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.