Sleeping Beauty Doll

Verden af Sleeping Beauty Doll er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sleeping Beauty Doll, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Foråret er et episk tidspunkt at starte et nyt kapitel på EA High, hvor teenagesønner og -døtre fra berømte eventyr beslutter, om de vil følge i deres forældres sagnomspundne fodspor eller ej. Foråret er årstiden for Spring Fairest, en spellebration af fornyelse og kreativitet. Hvert år rejses der en eventyrlig messe på EA High, og pigerne får lov til at bære deres mest fortryllende outfits. I år har Cupid Doll, taget det på sig at designe udsøgte kjoler til sine veninder. Tornerose, er absolut smuk i et øjenåbnende look med rosen-og-torn-tema med et vildt cool sort-hvidt mønster, der symboliserer vinterens afslutning, og fabulerende blomsterdetaljer, der repræsenterer forårets begyndelse. Et sort rosenstængelprint på en hvid underkjole supplerer perfekt rosenmønsteret ovenover. En bobleformet peplum, et sort bælte og et langt slæb med rosenprint er luksusdetaljer, der får fantasien til at flyve i vejret.

Lignende spil:

Kan du lide Sleeping Beauty Doll? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.